Analyse

ALS JE NAAR PARELS ZOEKT ZUL JE DIEP MOETEN DUIKEN

Een online onderzoek is de basis van elke marketing campagne.

Meten is weten… en online is echt alles te meten. Van spioneren bij de concurrentie, tot inzicht krijgen in uw eigen online reputatie. Wij zoeken het voor u uit. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde marketingtools kunnen wij erachter komen wat het online gedrag van de consument is. Maar ook inzicht krijgen in de online marketingstrategie van uw concurrentie. Deze informatie is goud waard in de wereld van online marketing.

Marketing Check

Uw website heeft veel verschillende elementen die allemaal effecten hebben op uw vindbaarheid. Wij onderzoeken uw volledige website, om te kijken waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. Een goed onderzoek is de basis van elke online marketing campagne, wij doen onze websitecheck dan ook vrijblijvend.

Big Data

Wij duiken in de big data om te kijken hoe uw klant het internet gebruikt. Een van de meest belangrijke zaken is het vinden van relevante zoektermen die uw klant gebruikt. Met deze informatie kunnen wij uw online marketing aanscherpen zo dat ze ongelooflijk effectief worden.

Concurrentie Spion

Altijd al benieuwt geweest waarom uw concurrent hoger rankt dan u? Wij, als online marketeers, ook! Daarom bieden wij, als een van de weinigen, een uitgebreid concurrentie onderzoek aan. Hier gaan wij vooral in op SEO maar ook op sociaal media marketing. Met als doel: als je weet wat de concurrentie doet dan kunt u ze ook verslaan.